Welcome! ~ Velkommen!
Here, in my little corner of bloglandia, is my blog about my crafts. Until recentley I've blogged about my card making. Now, in 2011, I'll try to do different things also, such as sewing (patchwork), knitting, crochet, baking, along with some card making...
. . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . .. . . .. .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Aud

Saturday, May 27, 2006

'Catch up'


Blir ikke skrevet så mye her når det er travle tider.
Har vært mye å gjøre i det siste fordi Isak har vært syk. Ikke noe alvorlig, bakteriell luftveisinfeksjon, som han nå får penicillin for, men han har hatt mange dager med feber. Blir også veldig avhengig av mamma og skal være i armene mine hele tida. Greit nok, sånn er det å ha syke barn, men etterpå er det mye å ta igjen - alt rotet som alle har laget i stand og ellers alle husarbeidsoppgaver som ikke har blitt gjort... *puh* Heldigvis er Isak i fin form nå, og huset begynner å se OK ut igjen. :-)

17. mai er også 'unnagjort'. Magnus har gått i barnetoget for første gang sammen med klassen sin - det var en stolt gutt! Vi var jo så heldige med været her i Trøndelag også! :-)

På kortfronten er det rolige tider, MÅ lage 4 kort i helga, pluss at jeg må lage 11 mini-kort til en swap jeg er med på på et amerikansk forum. Lurer på når jeg skal rekke alt dette... Men jeg har planene klare, så det er 'bare' å sette dem ut i livet.

Hadde en opptur denne uka når Ett trykk kom i posten, jeg hadde fått publisert alt jeg hadde sendt inn - 5 kort og 2 ATC! Ble så glad!!! :-D

1 comment:

Sylvi said...

Du har fått sisten - les i bloggen min!