Welcome! ~ Velkommen!
Here, in my little corner of bloglandia, is my blog about my crafts. Until recentley I've blogged about my card making. Now, in 2011, I'll try to do different things also, such as sewing (patchwork), knitting, crochet, baking, along with some card making...
. . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . .. . . .. .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Aud

Thursday, June 12, 2008

Hekling ~ Crochet

Jeg ble spurt av KortmaniTove om jeg ville vise frem bestemors rutene mine. De skulle liksom bli et pledd til min lille gyngestol, og jeg var ganske flink da jeg begynte for litt mer enn to år siden... Men det stoppet opp - så rart! Vel, kanskje jeg skal begynne å hekle litt igjen, det kunne vært artig å se det ferdig. Dette er i bomullsgarn, heklenål nr. 3, så det 'vokser' ganske fort når jeg hekler!
Y Y Y
I was asked by KortmaniTove to show my Grand Grannie Squares. I was going to make a afghan for my little rocking chair, and I did good when I started on it two years ago... But then I stopped - how strange! Well, perhaps I should start again, it would be nice to see the finished afghan. These are made of cotton yarn, needle #3, so it 'grows' pretty fast when I chrochet!


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Click to enlarge

8 comments:

Kortmanitove said...

Det kommer til å bli kjempefint da! Har sett slike med sort "bunnfarge" i et oppskriftblad, og det er veldig stilrent og fint. Tror jeg skal velge en farge til å ta en ekstra siste omgang i jeg også, og hekle rundt til slutt etter montering, ellers så tror jeg mitt blir veldig rotete....
Gøy at du la det ut da!
Tove

Linn said...

Hva er det du ikke kan da Aud! Og så snille du som har lagt ut Tutorial her om hvordan å hekle disse små blomstene, jeg er kremt IKKE flink med strikkepinner men får håpe heklekroken vil bli en god venn framover hihi!

Márcia Mattos said...

Hi Aud
I am gald you are back to your crafts!!!!!
I've been to Europe last May, and diodn't know you were back!
I will trry the crochet flower!!!
Hugs from Rio de Janeiro, Brasil.
Marcia

Heidi said...

Kjempelekkert Aud. Man får minner om besteforeldre med en gang. skulle ønske jeg var flink til å hekle. kanskje jeg må skaffe meg en trinn for trinn bok eller noe slikt?

Ha en fin helg

Klem fra
Heidi

Angelo said...

Ååhh, jeg husker at jeg heklet slike da jeg var yngre!! Dessuten har min mor heklet slike for å ha i noen stoler. Jeg synes de er veldig koselige. Det må jo være en kjempefin hobby å sitte med nå på sommeren?! :)

Ellers er jeg mektig imponert over den pirkejobben du legger i de utstansete motivene. Kjempelekkert resultat! Jeg syns jeg kan finne på mye pirkete, men du slår meg til gangs her!! :)

Ha en superduper lørdag!!

Klemmer fra meg :)

Anonymous said...

Åh, snyggt! Hade en god vän som virkade mormorsrutor till en dubbelsäng - puh!
Hoppas allt är väl med dej!
Klem

elin said...

Oioioi så herlige farger du har brukt. Denne må du fortsette på Aud - blir knall-lekkert teppe!!

inger said...

Hei der, jeg liker bloggen din. Selv er jeg heklefanatiker og har egen hjemmeside www.crochetartdesign.com.au. Jeg selger hekleoppskriftene mine for det meste i Australia, men ogsaa andre steder. Jeg anbefaler www.etsy.com for de som onsker aa tjene litt paa hobbien sin. For mange er det en mulighet til aa bedre okonomien sin. Et anner bra moetested er www.mycraft.com. Sidene er pa engelsk, men er aapen for alle verden rundt...Jeg har en blog(paa engelsk siden jeg er bosatt i Australia) www.crochetartdesign.blogspot.com...skriver en del om aa ha sin egen nettbutikk, det er lettere enn man skulle tro, jeg har NULL dataerfaring og klarte aa lage egen hjemmeside med gratis hjemmeside-software..Onsker a hoere fra andre som onsker aa starte sin egen hobby butikk paa net, jeg kan hjelpe med det jeg har leart saa langt.