Welcome! ~ Velkommen!
Here, in my little corner of bloglandia, is my blog about my crafts. Until recentley I've blogged about my card making. Now, in 2011, I'll try to do different things also, such as sewing (patchwork), knitting, crochet, baking, along with some card making...
. . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . .. . . .. .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Aud

Tuesday, April 17, 2012

Mini hamaperle-øredobber ~ Mini hama beads earrings


Guttene mine har i det siste vært veldig opptatt med å perle hama-figurer. I påsken på TV var Margrethe med i "Påskenøtter" - og da hadde hun slike kule pac-man øredobber av mini hamaperler. Da måtte jeg bare kjøpe noen perler og lage meg et par jeg også! :)
Perlene kjøpte jeg her: CChobby


Her ser dere forskjellen mellom de vanlige hamaperlene og mini.
Ganske pirkete å holde på med, pinsett må brukes.

Her er noe av det guttene har laget:


5 comments:

Lisbeths kort og scrap said...

Guuuud, ka tøft! Hvor får en tak i slike perler? Jeg har bare sett sånne vanlige, og så kjempestore da... Jenta mi på 11 ville elsket disse perlene.
Klem fra Lisbeth

Ann Jorunn said...

Kor tøft!!
Jeg så nok at Margrethe hadde slike i ørene...kjempekule.
Jeg lurer på om ungene i SFO klarer å perle med disse bitte små nabbiperlene. Det hadde jo vært fryktelig morsomt om de klarte å lage seg ørepynt....Dette må vi prøve:))

Hilsen Annj

Heidi said...

Hei Aud
Så utrolig kule de var da -helt knall!!!!!
Og så mye gøy guttene har laget, er det med vanlige perler eller de små? Jeg perlet noen nisser en gang med de små og det var jammen litt av en jobb!!

Klemmer fra
Heidi

Ann Jorunn said...

Hvor har du fått tak i mini perler? Jeg har sjekka hos Panduro, på to leketøysforretninger og i produktkatalogene til Lekolar og Sløyd detaljer. FInner de ikkenoen plasser, jeg:(

Ha ei strålende helg:)

Unknown said...

Flotte figurer du og guttene dine har laget. Her ahr ungene vokst fra slike perler, men da de holdt på klarte de å "ødlegge" 2 stk strykejern....Ha en flott helg.